Makedonya'nın başkenti Üsküp'te önceki gün uğradıkları silahlı saldırı sonucu öldürülen Gülçin Erçoban (52) ile oğlu Samet Selçuk (29) Bursa'da toprağa verilecek. Acı haberi alan aile yakınları cenazeleri teslim almak için Üsküp'e hareket etti.

Panayır Mahallesi'nde ikamet eden Gülçin Erçoban, 29 yaşındaki oğlu Samet Selçuk'u yaklaşık üç ay önce Makedonya'nın başkenti Üsküp'te evlendirdi. Geçen Pazartesi günü Makedonya'nın başkenti Üsküp'e giden anne ve oğlu, Samet Selçuk'un kayınpederinin evinde konaklamaya başladı. Önceki gün meydana gelen olayda, anne ve oğlu evin alt katında, ev sahipleri de üst katta uyumak için odalara çekildi. Sabah 05.30 sularında Üsküp'ün Kozle semtindeki eve ihbar üzerine giden polis ekipleri, girdikleri evde anne ve oğulun cansız bedenleriyle karşılaştı. İlk belirlemelere göre tabancadan çıkan kurşunlarla öldürülen anne ile oğlunun cinayete kurban gittileri ifade edildi. Polis, cinayetin kim veya kimler tarafından işlendiğini araştırıyor.

Acı haberi alan aile yakınları ise cenazelerini almak için Bursa'dan Üsküp'e hareket etti. İşlemlerin tamamlanmasıyla Türkiye'ye getirilecek olan anne ve oğlun cenazelerinin Bursa'da toprağa verileceği belirtildi.