Bursa’da iki kat üstteki komşusuna giden bir kişinin evinin kapısını kıran hırsızlar içeriden 15 bin lira değerinde para ve altın çaldı.

Edinilen bilgiye göre; Gemlik Cumhuriyet Mahallesi’nde bir apartmanda oturan O.D. iki kat üstteki komşusuna gitti. Bu esnada eve gelen hırsızlar kapının alt ve üst kilidini kırıp içeri girdi. Evi dağıtan hırsızlar yatak odasından 3 adet Cumhuriyet altını, 2 burma bilezik, bir altın set, 200 dolar, 225 Euro, bay ve bayan kol saatleri, güneş gözlüğü ve değişik markalarda içkileri çalarak kayıplara karıştı. Zararının 15 bin lira civarında olduğunu söyleyen O.D. polise gidip suçluların bulunmasını istedi.

Mudanya ilçesinde ise aracını Güzelyalı Burgaz Mahallesi’ne park eden B.A. hırsızların araçta bulunan bir tablet, bir cep telefonu, bir saat, 100 lira ile kot pantolonunu çaldığı gerekçesiyle şikayetçi oldu.

Mustafakemalpaşa ilçesinde M.A.’ya ait işyerinin kapı kilidini kırarak içeri giren hırsızlar masaüstü bilgisayar ve bağlı donanımlar ile blutoot kulaklık ile internet modemini çalarak kayıplara karıştı.

Osmangazi ilçesi Hüdavendigar Mahallesi’nde Ş.İ’ye ait evin kapısını anahtarla açan hırsızlar 15 bin lira değerindeki tüm ev ev eşyasını çaldı. Ş.İ. şüphelendiği kişinin ismini vererek yakalanmasını istedi.

Yıldırım ilçesi Değirmenönü Mahallesi’nde işyeri bulunan E.D. dükkanına geldiğinde arka kısımdan bir şahsın içeri girdiğini ve aile salonundaki kamerayı çevirdiğini güvenlik kamerasından gördüğünü ifade etti. E.D. içerde yaptığı incelemede, gümüşlük içinde bulunan 1 adet gümüş tepsinin, 1 adet bakır tepsinin, 1 adet gümüş vazonun, 1 adet bakır gaz lambasının, 1 adet kulplu bakır bakracın, 2 adet gümüş şamdanın, 1 adet gümüş çerçevenin ve hatırlamadığı bu şekilde gümüş ve bakır malzemelerinin çalındığını fark ettiğini belirterek hırsızın bulunmasını istedi.