MHP Samsun milletvekili adayları Erhan Usta ve Hüseyin Edis, 7 Haziran seçimleri öncesi Samsun’da büyük bir patlama yapacaklarını söyledi. MHP'nin bürokrasiden gelen adayları, "Tüm teşkilatlarımızla birlikte başarıya odaklandık. Samsun’a hizmet için varız." dedi.

MHP’nin seçim beyannamesinin okunmasından sonra bir açıklama yapan MHP Samsun milletvekili adayı Erhan Usta, "Biz MHP olarak büyük bir aileyiz. 45 yıllık bir geleneği olan partimizin Samsun’da başarısı için büyük bir özveri ve gayretle çalışacağız. Teşkilatlarımızla büyük bir uyum içinde hareket ederek partimizi hem Türkiye’de hem de Samsun’da layık olduğu yere birlikte taşıyacağız." şeklinde konuştu.

MHP Samsun milletvekili adayı Hüseyin Edis ise "Hepimiz tam anlamıyla başarıya kilitlenmiş durumdayız. Seçimlere 1 aylık bir süre kaldı. Çok çalışarak ve halkımıza partimizin plan ve programlarını en iyi şekilde anlatarak Samsun’da 1. parti olmak istiyoruz. Bizim şehrimizde çok ciddi bir tabanımız var. Öyle inanıyorum ki bu seçimlerde tabanımız büyük bir patlama yapacak." ifadelerini kullandı.