İzmir'in Konak ilçesinde market alışverişini yaptıktan sonra evine dönen 67 yaşındaki kadın, demir kapı altında kalarak can verdi.

Olay, Boğaziçi Caddesinde 29 numara önünde öğle saatlerinde meydana geldi. Dudu Küçükçıplak, market alışverişini yaptıktan sonra evine doğru yürümeye başladı. Bu sırada önünden geçtiği yapımı devam eden deponun demir kapısı yaşlı kadının üstüne düştü. 3 metre yüksekliğinde, 6 metre uzunluğunda ve yaklaşık 500 kiloluk demir kapının altında kalarak ağır yaralanan yaşlı kadını gören mahalle sakinleri durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Dudu Küçükçıplak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerinde yaşlı kadının marketten aldığı ekmek, yağ, su ile terlikleri kaldı.

Mahalle sakinleri, “Yukardan marketten gelirken demir kapı üstüne düşmüş. Elindeki market malzemeleri olay yerinde. Burası yeni yapılan bir yer. Güvenlik kontrolü, denetim sıfır. Biz geldiğimizde yerde yatıyordu. Ambulansa haber verdik, geldi aldı.” diye konuştu.

Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi aldı, soruşturma kapsamında depo alanı içinde tadilat çalışması yapan 4 kişi gözaltına alındı. Yaşlı kadının yakınları ise hastanede sinir krizleri geçirdi.