Bursa'da, uyuşturucu kullandıktan sonra fenalaşan iki genç hastaneye kaldırıldı. 22 yaşındaki Ö.Ö.'in hayati tehlikesinin bulunduğu açıklandı.

Orhangazi ilçesinde ikamet eden Ö.Ö., iddiaya göre; uyuşturucu madde kullandıktan sonra fenalaştı. Olay yerine çağrılan 112 Acil yardım ambulansı ile Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ö.Ö.'in alınan doktor raporunda hayati tehlikesinin bulunduğu açıklandı. Olayla ilgili Cumhuriyet Savcılığı, soruşturma başlatırken, Ö.Ö.'in tedavisinin ardından Orhangazi Şehit Oktay Özçelik Polis Merkezi Amirliği ekiplerine, "Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak" suçundan ifadesinin alınacağı öğrenildi.

Öte yandan Yıldırım ilçesi Anadolu Mahallesi'nde bir arkadaşıyla birlikte sokak satıcısından aldığı uyuşturucu maddeyi kullanan H.A. (24) fenalaşınca kız arkadaşının ihbarıyal olay yerine gelen ambulans ile Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. H.A.'nın tedavisi sürerken, üzerinden çıkan kuru sıkı tabancaya el konuldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Vatan Mahallesi'nde devriye gezen polis ekipleri ise T.C. isimli şüpheli kişiyi durdurdu. 23 yaşındaki şüphelinin üzerinden bir miktar uyuşturucu madde çıktı. Şüphelinin ifadesi kapsamında olayla ilgili soruşturma başlatıldı.