Adana'da bir ay önce cezaevinden çıkan uyuşturucu bağımlısı 48 yaşındaki Sedat Tokgezer, kendisine para vermeyen annesi 70 yaşındaki Yıldız Akbaba'yı dövdü. Camlarını kırdığı evi yakmak isteyen bağımlıyı polis gözaltına aldı. Oğlu ile baş edemeyen annesi "Ölmek istiyorum" diye gözyaşı döktü.

Olay merkez Seyhan ilçesi İstiklal Mahallesi’nde yaşandı. İddialara göre, uyuşturucu madde bağımlılığı, adam yaralama ve saldırganlık suçlarından 10 yıl hapis cezası alan ve 7 yıl yatıp, bir ay önce cezaevinden Denetimli Serbestlik Kanunu çerçevesinde bir ay önce tahliye edilen Sedat Tokgezer, öğle saatlerinde uyuşturucu krizine girdi. Emekli annesi Yıldız Akbaba'dan para isteyen Tokgezer, parasının bittiğini söyleyen annesi Yıldız Akbaba ile tartıştı. Yaşlı kadını döven Tokgezer, kendine de zarar verdi. Kapıyı kilitleyip evdeki eşyaları ateşe veren uyuşturucu bağımlısı haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleriyle de tartıştı. Polisin çabaları sonucu ikna olan Tokgezer, teslim oldu. Sivil polislerce kontrol altına alınan Tokgezer, ifade için polis merkezine götürüldü.

Bu arada, anne Akbaba oğlunun cezaevinden bir ay önce tahliye edildiğini, sürekli para istediğini anlattı. Anne Akbaba, "Ölmek istiyorum, ölmek istiyorum." diyerek gözyaşı döktü.