Bursa'da, uyuşturucu kullanan iki genç hastaneye kaldırıldı. Tedavisi devam eden A.V. isimli gencin ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Yıldırım ilçesinde devriye gezen Yavuz Selim Polis Merkezi Amirliği ekipleri, durumu şüpheli görülen A.K.'i durdurdu. Polis merkezine götürülen şüpheli, üzerindeki uyuşturucu maddeyi polis ekiplerine teslim etti. A.K., "Uyuşturucu maddeyi görsem tanıyamayacağım kişiden 20 liraya aldım." dedi.

Yenişehir ilçesinde ikamet eden A.V. ise uyuşturucu kullandıktan sonra fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan gencin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Olayla ilgili Yenişehir Polis Merkezi Amirliği'nde ifade veren A.Ü.M., "Dün iki kez, daha önceden tanıdığım A.V. ile birlikte sigara içine karıştırdığımız bir maddeyi içtik." dedi. A.Ü.M. ve A.V. hakkında, "Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak" suçundan işlem yapıldığı açıklandı.

Osmangazi ilçesinde ikamet eden H.S. de uyuşturucu madde kullandıktan bir süre sonra rahatsızlandı. Çevredeki vatandaşlarca ticari taksiye bindirilen H.S. Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Karacabey ilçesinde meydana gelen olayda ise durdurulan bir otomobilde 36 adet uyuşturucu hap ile 15 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili M.İ., F.K. ve N.G. gözaltına alındı.