Bursa'nın Yıldırım ilçesinde uyuşturucu kullandığı iddia edilen genç, rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı. Tedavisinin ardından ifade veren şüpheli genç, "Yanıma gelen 12-13 yaşlarındaki bir çocuk sigara verdi, moralim bozuk olduğu için sigarayı içtim ve gözümü hastanede açtım." dedi.

Devriye gezen Yıldırım Beyazıt Polis Merkezi Amirliği ekipleri, Yıldırım Mahallesi'nde uyuşturucu kullandığı öne sürülen Ö.K.'ı (36) baygın halde buldu. 112 Acil Servis Ambulansı ile Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ö.K., tedavisinin ardından olayla ilgili polise ifade verdi. Ö.K., "Mahallede bulunduğum esnada 12-13 yaşlarında görsem tanıyamayacağım bir çocuk yanıma gelerek bana sigara verdi. Sigarayı moralim bozuk olduğundan içmeye başladım ve ardından başım dönmeye başladı. Sonrasını hatırlamıyorum, gözümü hastanede açtım." diye konuştu. Cumhuriyet Savcısı Ö.K. hakkında "Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak" iddiasıyla soruşturma başlattı.

UYUŞTURUCU KULLANIP ÇEVREYE ZARAR VEREN ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Öte yandan Gemlik Polis Merkezi Amirliği ekipleri uyuşturucu kullandığı iddia edilen bir kişiyi gözaltına aldı. Doktor Ziya Kaya Mahallesi'nde bir kişinin sürekli uyuşturucu madde kullanıp çevreye zarar verdiği yönündeki ihbar üzerine harekete geçen ekipler, 36 yaşındaki O.E.'i gözaltına aldı. Şüpheli hakkında, "Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak" suçundan işlem yapıldığı açıklandı.