Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, deniz kenarına gelerek uyuşturucu madde kullanan 3 genç komaya girdi. Gençler, olay yerine gelen sağlık ekibi tarafından hastaneye kaldırıldı.

İzmit Kültür Sanat ve Eğlence Fuar Merkezi'nin arka kısmında, deniz kenarına gelerek alkol ve uyuşturucu madde kullanan A.A., O.A. ve B.K. isimli 3 genç, bir süre sonra komaya girdi. Durumu biraz daha iyi olan O.A., arkadaşlarını o halde bırakarak olay yerinden ayrıldı. Deniz kenarında hareketsiz yatan 2 genci gören vatandaşlar, durumdan şüphelenerek polis ve 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen 112 ekipleri kendilerinden geçmiş ve komaya girdikleri tespit edilen gençlere müdahalede bulundu.

Sağlık ekipleri, komaya giren 2 genci SEKA Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Bu esnada olay yerinden ayrılan O.A. isimli genç, Salim Dervişoğlu Caddesi'nde kendinden geçerek yere yığıldı. Yolda yatan genç için de hemen 112 ekipleri çağrıldı. O.A. da Kocaeli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.