Ankara’da uyuşturucu sattığı tespit edilen bir kişi polis takibine alındı. Şahsı uzun süre takip eden polis ekipleri kontrol noktasında operasyon düzenledi. Şahsın araçı ve evinde yapılan aramada kilolarca uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyon saniye saniye polis kamerasına yansıdı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu sattığı tespit edilen bir kişiyi fiziki ve teknik takibe aldı. Şahsın Ankara’ya uyuşturucu getirdiği bilgisini alan polis ekipleri şahsa operasyon düzenlemek için şahsın peşine düştü. Aracıyla Samsun Yolu’nda Ankara istikametine ilerleyen şahıs polis ekipleri tarafından takip edilmeye başlandı. Ekipler, trafik yoğunluğunun azaldığı noktada şahsı durdurmak için ikazda bulundu. Ancak şahıs kaçmaya başladı. Polis ekipleri şahsı yolun her iki taraftan sıkıştırarak yavaşlaması sağladı. Ankara girişinde oluşturulan kontrol noktasında şahıs yakalandı. Bu anlar saniye saniye polis kamerasına yansıdı. Şahsın aracında yapılan aramada 55 kilo 900 gram esrar ele geçirildi. Yapılan operasyonda E.K. isimli şahıs olay yerinde gözaltına alındı. Bu olayla ilgili olduğu düşünülen 50 kişi de sorgulanmak üzere emniyete getirildi.

Öte yandan polis ekipleri hassas burunlu narkotik köpekleri ile birlikte E.K. isimli şahsın evinde arama yaptı. Aramalara evin yatak odasında elbiselerin arasına saklanmış küçük poşetlerde uyuşturucu madde, bunların satımında kullanıldığı tespit edilen hassas tartılar ve kaşık ele geçirildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.