Bursa'da bir araçla uyuşturucu madde taşındığı yönündeki ihbar üzerine polis ekipleri alarma geçti. Durdurulan araçta iki adet polis yeleği ile çok sayıda polis telsizi, polis rozeti ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Osmangazi ilçesinde bir otomobille uyuşturucu madde taşındığı yönündeki ihbar üzerine harekete geçen Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, plakası tespit edilen aracı İstanbul yolu üzerinde durdurdu. Sürücü N.Ü. etkisiz hale getirilirken araçta yapılan aramalarda 2 adet polis yeleği, 1 adet dipçikli otomatik av tüfeği, 5 adet fişek, 4 adet telsiz, bir adet polis copu, 1 adet tabanca kılıfı, 1 adet gaz maskesi ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Demirtaş Polis Merkezi Amirliği'ne götürülen şüpheli N.Ü. hakkında, '6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanun Kapsamında İşlenen Suçlar, Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak ve Özel işaret ve kıyafetleri usulsüz kullanma' suçundan işlem yapıldığı öğrenildi.

ARAÇ PARKI MESELESİNDEN TARTIŞMA ÇIKINCA AV TÜFEĞİ İLE ATEŞ ETTİ

Öte yandan Demirtaş Dumlupınar Mahallesi'nde meydana gelen olayda iki vatandaş arasında araç park etme meselesinden tartışma çıktı. İddiaya göre Y.A., evinin balkonundan araç parkı yüzünden tartıştığı İ.D.'ye doğru av tüfeği ile ateş etti. Olay yerine gelen polis ekipleri, kaçan Y.A.'nun evinden 1 adet pompalı tüfek ile 3 adet fişek ele geçirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken kaçan şüphelinin aranmasına devam ediliyor.