Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde şehit olan Uzman Çavuş Tuğrul Köseoğlu'nun (28) acı haberi Ereğli'yi yasa boğdu.

Evli ve 1 çocuk babası olan Tuğrul Köseoğlu dört kardeşin en büyüğü idi. 3 yıl önce görevine başlayan Köseoğlu’nun Hakkâri’de ailesi ile birlikte yaşadığı ancak artan terör olayları nedeniyle eşi ve çocuğunu Ereğli’ye gönderdiği öğrenildi.

Şehidin Ereğli Batı Elagöz Mahallesi'ndeki baba evine giden Ereğli protokolü acı haberi ailesine verdi. Şehidin üvey babası olduğu öğrenilen Murat Aydın, annesi Sultan Aydın ve şehidin eşi Tansu Köseoğlu sinir krizleri geçirdi. Şehit Tuğrul Köseoğlu’nun anne ve babasının yıllar önce ayrıldığı ve babası İsmail Köseoğlu'nun İstanbul’da bir akrabalarının düğününde olduğu öğrenildi.

Şehidin baba ocağına taziye için gelen Konya Valisi Muammer Erol, Konya Garnizon Komutanı Hava Pilot Tümgeneral Haluk Şahar, Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Konya Jandarma Komutanı albay İsmet Can Saran, Ereğli Garnizon Komutanı Binbaşı Adem Tol, Ereğli Jand Komutanı Binbaşı Uğur Efe, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve İlçe Müftüsü Yusuf Eseroğlu şehidin annesi ve yakınlarını teselli ettiler.