Adana'da bir kişi, otomobilin uzun farını yaktığı için kendisini ikaz eden 26 yaşındaki Fırat Doboğlu'nu bıçakla öldürdü. Polis, cinayet zanlısı 32 yaşındaki Yusuf Bozkurt ile babası ve kardeşini gözaltına aldı.

Merkez Yüreğir ilçesinde oturan Fırat Doboğlu, ailesiyle piknik yaptıktan sonra 01 VB 199 plakalı otomobille evine gitmek için yola çıktı. İddialara göre, aracın arkasından gelen Yusuf Bozkurt yönetimindeki 34 JS 4086 plakalı otomobilin uzun mesafe farları gözünü alan Doboğlu, eliyle sürücüyü uyardı. Küfür edildiğini sanan Bozkurt, Polis Okulu kavşağında kırmızı ışıkta duran Fırat Doboğlu'na yaklaşıp, "Neden küfrettiğini" sordu. Karşılıklı sinkaflı kelimeler kullanılması üzerine otomobilden inen Fırat Doboğlu, Ali Bozkurt'la kavgaya tutuştu. Otomobildeki diğer kişilerin de karıştığı kavgada Yusuf Bozkurt, otomobildeki bıçakla Fırat Doboğlu'nu ağır yaraladı. Doboğlu, götürüldüğü hastanede doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Polisin gözaltına aldığı Yusuf Bozkurt'un, olayın cinayetle sonuçlanmasını istemediğini söylediği olaydan pişmanlık duyduğu öğrenildi. Yusuf Bozkurt ile babası D.B. ve kardeşi A.B. sağlık kontrolünün ardından adli mercilere sevk edildi.