Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde çaldıkları motosikleti çalıştıramayan hırsızlar, motosikleti bir sokak ötede bırakıp kaçtı.

Olay, gece saatlerinde Orhanlar Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre gece saat 22.00 sıralarında evine gelen üniversite öğrencisi Özkan Altemur Ölmez (20) sabah uyandığında kapının önünde duran motosikletini bulamadı. Motosikletin çalındığını anlayan üniversite öğrencisi şikayet için gittiği karakolda ifade verdiği sırada, polis ekipleri çalınan motosikleti terk edilmiş halde buldu.

Polis ekipleri yaptıkları incelemede hırsız ya da hırsızların yarış motorunu çaldıktan sonra çalıştırmak istediklerini, başarılı olamayınca da terk edip kaçtıklarını tespit etti. Motosikleti inceleyen Olay Yeri İnceleme Ekipleri, parmak izi örnekleri aldı. Polis ekipleri, ayrıca çevredeki esnafların güvenlik kameralarını toplayarak hırsızları bulmak için çalışma başlattı. Üniversite öğrencisi Özkan Altemur Ölmez, motosikletini zor şartlar altında aldığını, çalındığı için üzülürken kısa sürede bulunmasına da sevindiğini söyledi.

Polis ekipleri hırsızları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.