Çankırı’da 2013 yılında Gelir Vergisi ve Kurumlar Vergisi'nde birinci olan rekortmenlere, Vali Vahdettin Özcan tarafından Maliye Bakanlığı'nca gönderilen hediye kiti verildi. Gelir Vergisi'nde birinci olan Zirve İnşaat sahibi Burhan Koruk’u iş yerinde Şabanözü Kaymakamı Cuma Çotu, Defterdar Nurettin Aktaş ve birim amirleri ile ziyaret eden Vali Özcan, “Devletimize katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim.” diyerek, hediyesini verdi.

Vali Özcan, "Bundan sonraki yıllarda bol vergi verin, biz de yatırım yapalım, maaşlarımızı alalım." ifadelerini kullanırken, Burhan Koruk ise 2001 yılında Şabanözü ilçesine gittiğinde hiçbir şeyi olmadığını ve 100 bin TL borcu bulunduğunu belirterek, “Gece gündüz Çalıştım. İşlerini dürüst yapınca Allah veriyor.” dedi. 'Vergi rekortmeni olmaktan gurur duyuyorum' diyen Koruk, aynı şekilde vergi ödemeye devam edeceğini belirtti.

Kurumlar Vergisi'nde Çankırı birincisi olan MEGASAN Yönetim Kurulu Başkanı Satılmış Çelikten'i ise Eldivan Kaymakamı Sinan İnaltekin, Şabanözü Kaymakamı Cuma Çotu, Eldivan İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Karatatar ve Defterdar Nurettin Aktaş ile birlikte ziyaret eden Vali Özcan, hediyesini verdi. Özcan, Çelikten’i tebrik ederken, “Buraya gelmekten çok mutluyum. Benim göreve geldiğimde üçüncü idiniz, şimdi birinci oldunuz. Allah daha çok versin, devamını dilerim.” dedi.

Satılmış Çelikten ise şunları ifade etti: “Ben zekat verdiğim zaman mutlu oluyorum. Vergi benim cebimden çıkmıyor, kazandığımı veriyorum. Biz çalıştık Allah verdi. Yıllar önce yerel gazetede vergi rekortmenlerinin resimlerini görür ve ‘Bir gün bana da nasip olur mu?’ derdim. Allah'a şükür oldu. Bu yarış değil, inşallah 2014’te de birinci olurum.”