Samsun Valisi İbrahim Şahin, bu sabah Terme ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan öğrencileri Terme Devlet Hastanesi'nde ziyaret etti.

Terme ilçesi eski garaj mevkiinde saat 07.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında TIR ile öğrenci servisi çarpıştı. Kazada öğrenci servisinde bulunan 1 öğrenci olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan diğer öğrenciler Terme Devlet Hastanesine ve 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilmişti. Olayı öğrendikten sonra hemen Terme ilçesine gelen giden Vali Şahin, kaza ile ilgili Terme Kaymakamı İlyas Gün ve ilgililerden bilgi aldı. Vali Şahin, daha sonra kazada yaralanan öğrencileri Terme Devlet Hastanesi'nde ziyaret ederek öğrencilere ve ailelerine geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

AİLEYE BAŞSAĞLIĞINDA BULUNDU

Terme Devlet Hastanesi'ndeki ziyaretleri sonrasında, aynı kazada hayatını kaybeden öğrenci Kerim Kökten'in ailesini ziyaret eden Şahin, acılı aileye başsağlığı temennisinde bulunarak acılarını paylaştı. Vali Şahin'in ziyaretlerine Ziyaretlerde İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ve İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin de hazır bulundu.