İş adamı Muzaffer Tahmaz tarafından yaptırılan Muzaffer Tahmaz Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi için okul bahçesinde açılış töreni düzenlendi. Merkezin açılışını Samsun Valisi İbrahim Şahin yaptı.

Açılışa Samsun Valisi İbrahim Şahin, Havza Kaymakamı Alper Tanrısever, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz,Havza İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam ve vatandaşlar katıldı. Okul açılış konuşmasını yapan Altuğ Tahmaz, babası Muzaffer Tahmaz’ın rahatsızlığı nedeni ile programa katılamadığını belirterek, “Babam her zaman doğup büyüdüğü yere katkıda bulunmak istiyordu. Allah, bizlere nasip etti böyle bir okulu Havza'mıza kazandırdık.” dedi.

Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin ise yapmış olduğu konuşmada eğitime yüzde 100 destek kampanyası ile önemli kazanımlar edildiğini ifade ederek, “Eğitimde önemli hizmetler yapılmakta. Tabi devlet yatırımlarının yanı sıra Muzaffer Amca gibi hayırseverlerimizin katkıları bizlere çok. Kendisine ve ailesine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Samsun Valisi İbrahim Şahin ise yapmış olduğu konuşmada aileyi tebrik ederek, “Gönlümüzden geçen Muzaffer Bey'in burada olması idi fakat olmadı. İnşallah Kaymakamım ve Belediye Başkanı'mız ile kendisini ziyaret edeceğiz. İlçemize güzel bir okul kazandırdıkları için kendilerine teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Vali Şahin ve beraberindekiler okulu gezerek yetkililerden bilgi aldı. Havza Kaymakamı Alper Tanrısever ise Muzaffer Tahmaz’ın torunu Muzaffer Tahmaz’a alüminyum kabartma 'Atatürk Evi' tablosu hediye etti.