İstanbul Valisi Vasip Şahin, Kağıthane’de 1 kişinin öldüğü 3 kişinin de yaralandığı patlamaya ilişkin açıklamalarda bulundu. Şahin, “Henüz net olarak bir şey söyleyemem. Teknik incelemeler tamamlandıktan sonra açıklama yaparız.” dedi.

Hürriyet Mahallesi Doktor Cemil Bengü Caddesi üzerindeki 6 katlı bir binanın 3. katında bulunan Adımlar Dergisi'nin giriş kapısı önünde patlama meydana gelmişti. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. İstanbul Valisi Vasip Şahin, bugün patlamaya ilişkin soruları cevapladı.

Şahin, “Patlamada 1 vatandaşımız öldü, 3 vatandaşımız da yaralandı. Patlamanın detayları emniyetçe inceleniyor. Şu anda açıklayabileceğim fazla bir bilgi yok, çalışmalar devam ediyor. Patlama nerden kim tarafından kaynaklandı bunlar araştırılıyor.” diye konuştu.

“Bomba yapım aşamasında patlama olduğu söyleniyor” sorusu üzerine de Şahin, “O konuda netleşmiş hiçbir şey yok. Dışarıdan içeriden şöyle olmuş bir olaydır diyemem. Onu ancak teknik incelemeler detaylı bir şekilde yapıldıktan sonra diyebiliriz.” ifadelerini kullandı.