Kayseri Valisi Orhan Düzgün, okulların tatil edilmesiyle ilgili öğrencilerin kendisine attığı twetleri paylaştı. Öğrenciler okulların tatil edilmesi için birbirinden ilginç yazılar yazdı. Bazı öğrenciler tatil için valiye dörtlük bile yazmış. Bir öğrenci ise twette, "Valim milli eğitim bakanıyla görüşseniz de bedelli öğrencilik de çıksa. Allah’ınıza kurbanım vali" ifadelerini kullandı.

Kayseri’de dün başlayan kar yağışı sonrasında Kayseri Valisi Orhan Düzgün’ün sosyal medyadaki hesabına öğrencilerden çok sayıda twet geldi. Vali Orhan Düzgün, kendisine gelen bu twetleri paylaşmanın yanı sıra okulların tatil olmadığını açıkladı. Hatta Vali Düzgün, şehrin değişik noktalarından çekilen fotoğrafları da hesabından paylaşarak, okulların tatil olmadığını ama kar yağışını yakından takip ettiklerini duyurdu. Vali Düzgün, kendisine öğrenciler tarafından atılan bazı twetleri paylaştı. Okulların tatil olmasını isteyen öğrencilerin bazıları ise dörtlükler bile yazdı. Begüm isimli bir kullanıcıdan gelen twette, sıralanan dörtlük ise şöyle idi; “Vali amca baksana, Kar yağıyor cama çıksana, Okulları tatil yapsana, Yine en sevdiğimiz olsana.”

Mgcagıran adlı kullanıcıdan gelen dörtlükte de tatil talebini sitemle şöyle anlatıyor; “Olsun be valim, Rest oldu ruh halim, Haydi herkes okula sağ salim, Ancak yarın olursa kar tatil, Nasıl seviniriz Ya Rabbim.”

Gökçe Özdemir kullanıcısından gelen twetteki talepte çok ilginçti. Vali Düzgün’e atılan bu twette, “Valim milli eğitim bakanıyla görüşseniz de bedelli öğrencilikde çıksa. Allah’ınıza kurbanım vali” ifadeleri yer aldı.