Yalova Valisi Selim Cebiroğlu'nun hakaret ettiği ve bozulan psikolojisinden dolayı kalp krizi geçirdiği iddia edilen öğretmen Halil Serkan Öz, Yalova'da toprağa verildi. Merhum öğretmen için düzenlenen cenaze namazından aile yakınlarının güçlükle ayakta durduğu gözlendi.

Yalova Merkez Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Eğitim Sen Genel Başkanı Kamuran Karaca, öğretmenler, öğrenciler başta olmak üzere çok sayıda catandaş katıldı. Cenaze namazı öncesi taziyeleri kabul eden aile fertlerinin güçlükte ayakta durduğu gözlenirken, öğretmen Öz'ün babası fotoğrafına bakarak oğlunu sayıkladı. Kız kardeşi ise tabuta sarıldı ve cenaze namazına kadar hiç bırakmadı. Törene katılan öğrenciler gözyaşlarına hakim olamadı.

Kılınan cenaze namazından sonra cenaze aracında konulan merhum öğretmenin cenazesi alkışlar ve kortej eşliğinde şehir mezarlığına götürüldü. Matematik Öğretmeni Halil Serkan Öz'ün cenazesi Yalova Şehir Mezarlığı'na defnedildi.