İpek Medya Grubu'na yapılan baskına vatandaşların tepkisi bugün de devam ediyor. Mecidiyeköy'deki Kanaltürk'ün binası önünde toplanan vatandaşlar, medyaya karşı yapılan baskınları protesto etmek için geldiklerini söyledi.

İpek Medya bünyesindeki Kanaltürk ve Bugün televizyonu binasına gelen vatandaşlar baskınları protesto etti. Bina önünde toplanan vatandaşlar tepkilerini bugün de sürdürdü. Kimi vatandaşlar Kur’an-ı Kerim, Cevşen, dua okurken kimisi de Bugün gazetesi okudu. Masum insanlara destek olmak için geldiğini belirten Üzeyir Kılınç ismindeki vatandaş, ''Bugün Türkiye’de yaşanan bu olayların sivil diktanın ortaya koyduğu ve geldiği noktanın ne olduğunu gösteriyor. Buraya masum bu insanlara destek olmak için geldim. Bugün herkes yandaş olmadığı için kendi fikirlerini taşıyıp savunmadıkları için bir şeylere maruz kalıyorlar. Bunu reddeden insanlar ise bugün bir takım baskılara maruz kalıyorlar. Allah büyüktür. Allah var gam yok!'' şeklinde konuştu.

Protesto için gelen Murat Altuntaş ise şöyle konuştu: ''Medyaya karşı yapılan bu hukuksuzluğa karşı dik duruşu göstermek için buraya geldim. Bunları yapanların neden yaptığının farkında olup olmadığı konusunda şüphelerimiz var. Hem memleketimize hem de milletimize çok büyük zararları var. Yurtdışından bakıldığında ülkemizin ne kadar içler acısı halde olduğunu düşünüyorum. Bu durumun düzelmesini ümit ediyoruz. Dua ediyoruz. Bu insanların akıllarının başlarına gelmesi için elimizden gelen şeyleri yapacağımızı düşünüyorum.''