Ülkü Ocakları Antalya'nın Manavgat ilçesi Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği 'Vatanına sahip çık' mitingiyle üniversitelerdeki PKK yapılanması kınandı.

Ülkücü gençler, Manavgat Ülkü Ocakları Temsilciliği önünde Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüyerek 'Ülkücü hareket engellenemez', 'Alparslan Türkeş'in askerleriyiz', 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' ve 'Ülkücü Fırat Çakıroğlu ölmez' ve 'Ne mutlu Türküm diyene' diye slogan attı.

Ülkücü gençler, Cumhuriyet Meydanı'na ellerinde geçtiğimiz günlerde Ege Üniversitesi'nde saldırı sonrası öldürülen Fırat Çakıroğlu ve Mersin'in Tarsus ilçesinde vahşice öldürülen ve öldürüldükten sonra cesedi yakılan Özgecan Aslan'ın posterlerle geldi.

Ülkü Ocakları Manavgat Temsilcisi Selman Öztürk, meydana 'Vatanına sahip çık' mitingine gelenlere yaptığı konuşmada, Ege Üniversitesi Ülkü Ocakları Teşkilat Sorumlusu Fırat Çakıroğlu'nun öldürülmesini kınadıklarını söyledi. Çakıroğlu'nun şehit edilmesinden üniversite koridorlarını PKK terör örgütlerine açanların sorumlu olduğunu belirten Öztürk, bazı üniversitelerin terör örgütlerine kucak açmada ve faaliyetlerine göz yumduklarını ifade etti.

Bazı üniversitelerin PKK terör örgütünün yapılanmasına göz yumarak kampüslerini vatan hainlerinin kampüsü haline getirdiğini vurgulayan Öztürk, "Güpegündüz Ege Üniversitesi teşkilat sorumlumuz Fırat Çakıroğlu yetkililerin gözü önünde şehit edilmiştir. Bizim mücadelemiz üniversitedeki karşı görüşlülerle değil, PKK terör örgütünü mensuplarına üniversite kampüslerinde cirit atmasını sağlayanlarla. Bizim mücadelemiz vatan hainleriyledir. Ülkücüler nefsi müdafaa hakkını kullanmadı. Vatan hainleri iyi bilsin ki nefsi müdafaa hakkımızı kullanırsak kaçacak delik, saklanacak kuytu ve dönecek köşe bulamazlar." diye konuştu.

Ülkücüler, toplu bir şekilde 'Ne mutlu Türküm diyene' diye haykırdıktan sonra Cumuriyet Meydanı'ndan olaysız bir şekilde dağıldı.