Verimlilik Haftası etkinliklerinin ikincisi, 27 Nisan-3 Mayıs 2015 tarihleri arasında ülke genelinde kutlanacak.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nca her yıl organize edilen etkinliklerin Ankara'daki ATO Congresium'daki gerçekleştirilecek açılışında, 2015 Verimlilik Proje ödüllerinin yanı sıra Verimlilik Temalı Fikir ve Kısa Film Yarışması’nda dereceye girenlere ödülleri verilecek.

Verimlilik Proje Ödüllerine bu yıl toplam 193 başvuru yapıldı. Büyük işletme kategorisinden 131, orta büyüklükteki işletme kategorisinden 22, küçük işletme kategorisinden 16, mikro işletme kategorisinden 6 ve kamu kuruluşu kategorisinden 18 proje, dereceye girmek için yarışacak. Kazanan projelere ödülleri ise 27 Nisan 2015 tarihinde Ankara’da düzenlenecek Verimlilik Haftası açılış törenleri sırasında verilecek.

FİKİR VE KISA FİLM YARIŞMASI ÖDÜLLERİ

Türkiye genelinde resmi ve özel tüm ortaokul (5., 6., 7. ve 8. sınıf), lise ve dengi okul (9., 10., 11. ve 12. sınıf) öğrencilerinin başvurabileceği Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Verimlilik Temalı Fikir ve Kısa Film Yarışması ödülleri de bu hafta içerisinde sahiplerini bulacak. 28 Nisan 2015 tarihindeki Ankara’da ki açılış etkinliklerinde ödüller sahiplerini bulacak.