Kağıthane Nurtepe viyadüğünde kadın sürücünün kontrolünden çıkan otomobil bariyerlere çarptı. Otoyolda ters dönen otomobile arkadan gelen bir başka otomobil çarptı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, TEM istikametinde trafik uzun süre aksadı.

Kaza, Nurtepe viyadüğü Hasdal istikametinde gerçekleşti. İddialara göre Özlem A.'nın kullandığı otomobil kontrolden çıkınca yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle otoyolda ters dönen otomobile arkadan gelen Hakkı K.'nın kullandığı otomobil çarptı. Kazada her iki araç da hurdaya döndü. Ölen ya da yaralananın olmadığı kazada araç içinde bulunanlar büyük panik yaşadı.

Kaza sonrası araçtan kendi imkanları ile çıkan sürücüler polis ekiplerinin olay yerine gelmesini bekledi. Şahısların sağlık durumlarını kontrol etmek için olay yerine ambulanslar da geldi. Kadın sürücünün polis aracına bindirildiği gözlendi. Kaza raporlarının tutulmasının ardından araçlar oto kurtarıcı yardımı ile olay yerinden çekildi. Yol bakım onarım ekiplerinin çalışmalarının ardından trafik de Hasdal istikametine açıldı.