İzmir'in Menemen ilçesi Koyundere Mahallesi'nde yapımı devam eden, Menemen–Çandarlı yolunda yaşanan viyadük inşaatındaki göçükte bir işçinin cesedine ulaşıldı, 3 işçiye ulaşmak için ise çalışmalar sürüyor. Olaydan kısa bir süre sonra olay yerine gelen Cumhuriyet savcısı ve Olay Yeri İnceleme ekipleri bölgede inceleme yapıyor. Olay Yeri İnceleme'de görevli uzman polisler, göçüğün yaşandığı iskelede detaylı bir inceleme yürütüyor. Viyadüğe yapılan iskelelerden bazılarının ayaklarının havada olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Menemen ilçesi Koyundere Mahallesi'nde yapımı devam eden viyadük inşaatında yaşanan olayda İbrahim Kortak, Mehmet Reşit Işık, Hakan Bilmez ve pompacı İbrahim Yurt göçük altında kalmıştı. Kurtarma ekipleri İbrahim Yurt'un cansız bedenini göçük altından çıkarmıştı.

Kaza yerinde bir yandan göçük altında kalan 3 işçiye ulaşma çalışmaları bir yandan da polis Olay Yeri İnceleme ekiplerinin incelemesi sürüyor. Viyadükteki göçüğün yaşandığı iskeleleri inceleyen polisler, iskele ayaklarını ve iskele bağlantı noktalarını mercek altına aldı. Viyadük ayağındaki iskelelerden bazılarının ayaklarının havada olduğu, bazılarının ise altına tahta yerleştirilerek tutturulmaya çalışıldığı gözlerden kaçmadı.