Türkiye genelinden 420 lisenin elemelerde yarıştığı Vodafone Freezone Türkiye Liseler Arası 18. Müzik Yarışması’nda Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Okul Orkestrası, Bostancı Kültür Merkezi’nde yapılan finalde Türkiye birincisi oldu. Türkiye birinciliğini kazanan GKV Özel Liseleri The Doobie Brothers Grubu ödül yağmuruna tutuldu. Yarışma jürisi tarafından en iyi kız solist alanında da The Doobie Brothers Grubu solisti Ceyda Zorer Türkiye üçüncüsü seçildi.

Vodafone Freezone Türkiye Liseler Arası 18. Müzik Yarışması’na finalist olarak katılan GKV Özel Liseleri The Doobie Brothers Grubu, finale katılan 34 orkestra arasından birinciliği elde ederek şampiyonluğunu ilan etti. 420 orkestranın katıldığı yarışmada çeyrek final ve yarı finali başarıyla geçerek ismini finallere yazdıran GKV Özel Liseleri The Doobie Brothers Grubu, Bostancı Kültür Merkezi’nde düzenlenen final gecesinin yıldızı oldu. 34 finalist lisenin yarıştığı gecede Long Train Runnig adlı parça ile sahneye çıkan GKV Özel Liseleri The Doobie Brothers Grubu, gösterdiği yüksek performansla dikkat çekti. Yapılan oylama sonucunda Türkiye birinciliğini kazanarak en iyi icra ödülüyle Türkiye birinciliğini ilan etti. Yarışmada ayrıca En İyi Kız Solist alanında da grubun solisti Ceyda Zorer Türkiye üçüncülüğü kazanarak solist alanında da ismini başarıyla şampiyonlar arasına yazdırdı.

GKV Özel Okulları Müdür Yarımcısı Nadir Gürsel’in direktörlüğünü üstlendiği GKV Özel Liseleri The Doobie Brothers Grubu’nda elektro gitarlarda Selim Barlık ve Zeki Güleç basgitarda Görkem Öztosun, davulda Deniz İlkeröz, klavyede Burcu Bağlama ve soloda Ceyda Zorer görev aldı. Türkiye’nin en iyi icra ödülüyle Türkiye birinciliğini elde eden grup, 10 bin TL para ödülünün yanı sıra GKV Özel Okulları’na tam teşekküllü stüdyo ödülünü kazandı.

GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy Türkiye birinciliği elde eden grup üyelerini telefonla arayarak tebrik etti. Yarışma direktörü Nadir Gürsel uzun ve yorucu bir sürecin Türkiye birinciliği getirmesinin onur verici bir durum olduğunu söyledi.