Yalova Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara katkı sağlamak adına fırıncı esnafla istişare edilerek projelendirilen ‘Askıda Ekmek’ uygulaması hayata geçti. Belediye Başkanı Vefa Salman, fırınları ziyaret ederek siftah parası verdi ve akıllı ekmek sayaçlarını güncelledi.

İhtiyaç sahibi vatandaşların fırınlardan sıcak ekmeği kolayca temin etmesi için hazırlanan askıda ekmek projesi başladı. Fırıncı esnafın da görüşlerinin alındığı projeyle ilgili Yalova’daki fırınları ziyaret eden Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, gittiği her fırında 20 ekmek askıya ekledi.

Fırıncı esnafın da siftahta bulunmasını sağlayan Başkan Salman, "İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız için fırıncı esnafımızla işbirliği içerisinde askıda ekmek projesini başlattık. Belediyemiz tarafından dağıtılan dijital sayaçlarla halkımızın katkısı ve verilen ekmekler kolaylıkla güncellenecek. Gittiğimiz fırınlarda halkımızın ve esnafımızın uygulamadan memnun olması bizleri sevindirdi. Ayrıca halkımız adına sevindiğim bir diğer konu ise gerek teknolojik imkanlar gerekse fırıncı esnafımızın titizliği neticesinde imalathanelerin hepsinin temiz olmasıdır." diye konuştu.