Uluslararası satış odaklı Türkiye’nin en büyük fuar organizasyonunu düzenleyen Jnr fuar, Ttr şirketler grubu ile Yalova’da ortak proje gerçekleştiriyor. Uluslararası 9. gayrimenkul fuarını Hilton Convention Centerda düzenleyen jnr fuarcılık, Yatırımcılar ile Yalova Real Estate Exhıbıtıon & Arab – Turkey Summıt adında Yalova Cumhuriyet Meydanı'nda buluşuyor.

Farklı ülkelerden bireysel alıcı, yatırımcı ve acenteleri bir araya getiren Yalova Gayrimenkul Fuarı ve Arap - Türk zirvesi 14 - 16 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek. 14-16 Ağustos’da düzenlenecek olan fuarda Yalova’nın Projeleri uluslararası tanıtılacak. Önümüzdeki günlerde konu ile ilgili, Yalova Ticaret Odası ile birlikte, Ttr şirketler gurubu yönetim kurulu başkanı Emre Tatar basın toplantısı düzenleyerek projenin ilk lansmanını yapacak.

Yalova'da gerçekleşecek Yalova Gayrimenkul Fuarı kapsamında, Arap - Türk Gayrimenkul Zirvesi düzenlenecek. Zirve'de Türkiye, Arap coğrafyası ve dünya gayrimenkul sektörüne genel bakış, sektördeki fırsatlar ve sektörün geleceği tartışılacak. Türkiye olmak üzere, AbuDabi, Kuveyt, Katar, Bahreyn, Umman, Ürdün, Suudi Arabistan, Azerbaycan, Fas, Mısır, İran ve Irak'tan gelecek bireysel alıcı, yatırımcı ve acenteler Yalova Gayrimenkul Zirvesi'nde bir araya gelecek.

Yalova’nın gayrimenkul sektöründe deneyimli, başarılı iş adamları projelerini sergileyecek ve fuara katılacak 15 bin turistte çalışmalarını pazarlama imkanı bulacaklar. Fuar Başkanı Emre Tatar, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Düzenlenecek olan gayrimenkul fuarı katılımlarının ilk önceliğinin Yalovalı firmaların olması bizim için önemli. Projeye İstanbul, Kocaeli, Sapanca, Bursa gibi il ve ilçelerden talep formları almaya başladık, ama biz diyoruz ki madem bu büyük organizasyon Yalova’da gerçekleşiyor, öncelik buradaki firmaların olması bizim için önemli bir unsur. Hedefimiz Yalova’daki proje üreten inşaat şirketlerinin de projelerinin tanıtım ve satışlarının yapılabilmesi için iyi bir olanak sağlamaktır”

15 BİN TURİST ZİYARETÇİ HEDEFLENİYOR

Fuara 15 bin turist ziyaretçi beklediklerini ve Yalova'nın çok cazip bir nokta olarak görüldüğünü söyleyen Tatar, “Düzenlenecek olan fuara 3 günde 15 bin yerli ve yabancı şehir dışından katılımcı bekliyoruz. Aynı tarihlerde zaten Yalova’nın mevcut turist sayısı ile beraber Türkiye’de ses getirecek bir çalışma olacak. Bu doğrultuda Yalovamızın markasını kalitesini tanıtımını en iyi şekilde yapmış olacağız. Fuara katılımcı ülkelerin konsoloslukları ataşeleri ve elçileri davet edildi. Bir çok sürpriz ismin katılacağı fuardaki tek hedefimiz, modernleşen ve gittikçe büyüyen şehrimize doğru yatırımcıları çekmek. Önümüzdeki günlerde yapacağımız basın toplantısı ile tüm hemşehrilerimize projenin tüm detayları ve sürprizlerini paylaşacağız" diye konuştu.