Gaziosmanpaşa'da yan yatan binanın sakinleri, inceleme için sokağa gelen mühendise saldırdı. Mahalle sakinleri ile mühendis arasında yaşanan arbedeye polis müdahale etti.

Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi 1176 Sokak'ta bulunan 5 katlı bir bina, saat 03.30 sıralarında yan yattı. Mahalle sakinleri, saat 23.00 sıralarında çökme ve çatlamalar sebebiyle yetkilileri haberdar ettiklerini belirtmişti. Saat 23.00 sıralarındaki incelemede 'sakıncalı durum yoktur' açıklamasını yaptığı iddia edilen mühendis, sabah erken saatlerde olay yerine geldi. Görevli mühendis, mahalle sakinleri tarafından büyük bir tepkiyle karşılaştı. Bazı apartman sakinleri, mühendisi tartakladı. Arbedenin yaşandığı olaya polis müdahale ederek mühendisi koruma altına aldı. Bir müddet devam eden arbede sonrasında mühendis olay yerinden uzaklaştırıldı.

TEDBİR AMAÇLI BAŞKA BİNALAR DA BOŞALTILIYOR

Bu arada yan yatan binanın bitişiğindeki başka apartmanlar da tedbir amaçlı boşaltılıyor. Yetkililer, olayın meydana geldiği 1175 ve 1176 sokağı güvenlik şeridi ile kapattı. Mahallede gergin bekleyiş devam ediyor.