Aydın’ın Köşk ilçesinde, geceyarısı bir evde yangın çıktı. Evdeki piknik tüplerinin de patladığı yangında ev tamamen harap oldu. İçerideki üç kişi ise sağ salim kurtarıldı.

Vaka, Karatepe Mahallesi'nde meydana geldi. Ayağından rahatsız olan Muhammet Yörük’ün evinde, henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Alevler sebebiyle iki piknik tüpü de peşpeşe patlayınca ev sakinleri ve komşular uyandı. Holden alevlerin yükseldiğini gören Yörük, eşi Fadime Yörük ve kızını uyandırarak dışarıya çıkardı. Komşular, yangını söndürmek için hortum ve kovalarla eve koştu ancak hava sıcaklığının sıfırın altında olması sebebiyle çeşmelerin buz tutmasından dolayı müdahale edilemedi. İhbar üzerine Köşk’te bulunan itfaiye ve Aydın Büyükşehir Belediye İtfaiyesi ekipleri, kısa sürede müdahale ederek alevlerin bitişikteki diğer evlere, saman deposuna ve ahıra sıçramasını önledi.

Bu arada kısa bir süre önce açık kalp ameliyatı olduğu öğrenilen Fadime Yörük, tansiyonu yükseldiği için cankurtaranla hastaneye kaldırıldı. Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.