Bursa’da aniden alev topuna dönen bir otomobil korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Yanan otomobilin kendi aracına yaklaştığını gören sahibi buna engel olmak isterken iki otomobil arasında kalarak yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; Yıldırım ilçesi Fidyekızık Mahallesi Bursa Caddesi üzerinde 01.30 sularında meydana geldi. Trafo yanına park ettiği otomobilinin aniden yanmaya başladığını gören sahibi, yangının trafoya sıçrayıp patlamasını önlemek için aracının el frenini indirip uzaklaştırmaya çalıştı. Ancak alevler otomobilin her tarafını sarınca can havliyle otomobilinden kendisini son anda dışarı attı. Bu sırada araç aşağı doğru sürüklenmeye başladı. Aşağıda bulunun başka bir araç sürücüsü ise yanan otomobilin kendi arabasına zarar vermemesi için elleriyle durdurmaya çalıştı. Ancak başarılı olmayınca yanan otomobil ile kendi aracı arasında sıkıştı.

Olay yerinde bulunan bir kişi diğer aracın direksiyonuna geçip çalıştırıp yanan araçtan uzaklaştırdı. Daha sonra yaralanan şahıs kendi aracına konarak hastaneye götürüldü.

Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri hurdaya dönen arabayı söndürdü.

Yaşanan bu olaylar bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.