Bahçelievler’de, bir markette çıkan yangında iş yeri sahibi Mustafa Yaz, dükkanının soğuk hava deposuna girerek alevlerden kurtuldu.

Olay, Merkez Mahallesi Taşoluk Sokak’ta, saat 06.30 sıralarında meydana geldi. Markette henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Alevlerin marketi sarması üzerine iş yerindeki Mustafa Yaz, dükkanının altındaki soğuk hava deposuna girdi ve yakınlarını cep telefonuyla aradı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Soğuk hava deposundaki Mustafa Yaz itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Yaz’a ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Mustafa Yaz'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yangının bir anda çıktığını belirten Mustafa Yaz, “Alevler bir anda iş yerini sarınca ben de soğuk hava deposuna girdim ve yakınlarımı telefonla aradım. Daha sonra itfaiye beni kurtardı. Soğuk hava deposuna girerek hayatımı kurtardım.” dedi. Bu arada, yanan marketin üstünde bulunan apartman sakinleri, binalarının altında trafo bulunmasına tepki gösterdi. Apartman sakinleri bir an evvel trafonun kaldırılmasını istedi.