OKULLARIN TATİL OLDUĞU İL VE İLÇELER
 
KOCAELİ 
 
Kocaeli’de taşımalı sistemle eğitim veren okullar kar yağışı nedeniyle tatil edildi. 
 
Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu twitter hesabından, "Meteorolojik verilere göre kar yağışı azalarak  ilimizi terk edeceğinden, eğitim ve öğretime devam edilecektir. Ancak il genelinde taşımalı eğitim ve özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitime ara verilmiştir" açıklamasında bulundu.
 
 
SAMSUN
 
Samsun'un Havza ve Çankırı'nın Çerkeş  ilçesinde ilk ve orta dereceli okulların olumsuz hava koşulları nedeniyle tatil edildiği bildirildi. 
 
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri yaptığı  açıklamada, olumsuz hava şartları nedeniyle Havza ve Çerkeş'te tüm ilk ve orta  dereceli okullar ile taşımalı eğitim kapsamındaki okulların 19 Ocak Salı tatil  edildiğini belirtti. Yetkililer, Havza ilçesinde milli eğitime bağlı okullarda görev yapan  engelli personelin de aynı gün izinli sayılacağını ifade etti.
 
  
TEKİRDAĞ
 
Tekirdağ’da ile ilçelerinde etkili olan kar yağışının ardından valilik kararıyla il genelinde tüm ilk ve orta dereceli okullarda eğitim öğretime 1 günlüğüne ara verildi.
 
BALIKESİR
 
Balıkesir'in 5 ilçesinde okullar tatil edildi.
 
Manyas, Savaştepe, Gönen,  Bandırma ve Marmara ilçelerinde okullar tatil edildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Manyas, Savaştepe,  Gönen, Bandırma ve Marmara ilçelerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle okulların  19 Ocak Salı tatil edildiği bildirildi.
 
ÇANAKKALE
 
Çanakkale Valiliği, kar tatilinin kapsamını genişletti. İl merkezindeki tüm resmi ve özel okullar Salı günü tatil edildi. 
 
Çanakkale'de olumsuz hava koşullarının etkisini sürdürmesi nedeniyle, Çanakkale Valiliği okullardaki kar tatilinin kapsamını genişletti. Buna göre, Çanakkale merkez ilçede tüm resmi ve özel okullar, Salı günü tatil edildi. Çan, Yenice, Biga ve Gelibolu ilçelerinde okulların tamamı tatil edildi. Lapseki, Gökçeada, Eceabat ve Ezine ilçelerinde taşımalı eğitime bir gün ara verildi. Diğer ilçelerde eğitim normal şekilde devam edecek.
 
SİVAS (Kangal)
 
Sivas’ın Kangal ilçesinde olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime bir gün ara verildi. 
 
İlçede sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle Kangal İlçe Hıfsızzıha Kurulu’nun aldığı karar neticesinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verildi. Ayrıca kamuda çalışan hamile ve engelli personeller de idari izinli sayılacak.
 
YALOVA
 
Yalova  Valiliği etkili olan kar ve tipi yüzünden il genelindeki okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildi. Valiliğin aldığı bu karar, Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü’nün internet sitesinden duyuruldu.
 
DENİZLİ (Çameli)
 
Denizli’nin Çameli İlçesi’nde dün gece başlayarak etkili olan kar yağışı sonrası okullar bir günlüğüne tatil edildi.
 
BAYBURT
 
Bayburt'un Demirözü ilçesinde fırtına nedeniyle eğitime  bir gün ara verildi. 
 
Demirözü Kaymakamı Zihni Yıldızhan, fırtınanın ilçe genelinde akşam saatlerinden itibaren etkili olmaya başladığını  söyledi. Meteorolojik verileri de dikkate aldıklarını belirten Yıldızhan,  " İlçe merkezi, bağlı belde ve köylerimizde eğitim öğretime ara verme kararı aldık.  Yine engelli ve hamile kamu çalışanlarımızda bir gün idari izinli sayılacak"  dedi.