Bursa'nın Yıldırım ilçesinde girdiği evin yatak odasının dolabındaki iki adet tabanca ve 26 bin lira parayı çalan kimliği belirsiz hırsızlık şüphelisi sırra kadem bastı.

Yıldırım Beyazıt Polis Merkezi Amirliği'ne müracaat eden İ.Y., Akçağlayan Mahallesi'ndeki evinin yatak odasına giren kimliği belirsiz hırsızın, yatak odasındaki dolaptaki silah ve parayı çaldığını söyledi. Olayla ilgili ifade veren İ.Y., "Yatak odasındaki dolapta bulunan metal kutu içerisinden 2 adet silah, 26 bin lira para, çok sayıda mermi ile kredi kartlarım çalındı. Olayı gerçekleştiren kişi ya da kişilerden şikayetçiyim." dedi. Cumhuriyet savcısı olayla ilgili soruşturma başlattı.

İKİ AYLIK 7 ADET CİVCİM ÇALINDI

Çınarönü Mahallesi'nde ikamet eden Y.A. ise Yavuz Selim Polis Merkezi Amirliği'ne gelerek, kümesteki 2 aylık 7 adet civcivinin çalındığını söyledi. Y.A.'nın müracaatı üzerine savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı. Yavuz Selim Polis Merkezi Amirliği'ne başvuran Ö.K., işyerinde şarja taktığı cep telefonunun bir anlık dalgınlığından yararlanan M.D. tarafından çalındığını öne sürdü. Polis, olayın ardından kaçan M.D.'nin yakalanması için çalışma başlattı.