Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Yedikuyular Kayak Merkezi’nde engelli vatandaşlara yönelik 1. Engelsiz Kar Festivali düzenledi.

Yedikuyular Kayak Merkezi’nde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından dün düzenlenen 1. Engelsiz Kar Festivali’ne engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı’nın çaldığı marşlar eşliğinde engelli vatandaşlar kartopu oynayıp, kayak keyfi yaşadılar.

Festivale ilişkin görüşlerini dile getiren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ayşe Taşkıran: “Bugün engelli kardeşlerimize yönelik ‘Yedikuyular 1. Engelsiz Kar Festivali gerçekleştirdik. Burada İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı okullarda eğitim gören engelli kardeşlerimizle ve aileleriyle bu güzel ortamda bir araya geldik. Eğlenmenin ve mutlu olmanın engel tanımadığını gördük. Mehter Takımımızın verdiği konser eşliğinde engelli kardeşlerimiz gönüllerince eğlendiler. Buraya gelen tüm velilerimize ve ailelerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.