Pazarlama danışmanı ve eğitmen Zeki Yüksekbilgili'nin yeni kitabı 'Pazarlamada Yeni Ustalık' yayınlandı. Optimist tarafından çıkan kitabın alt başlığı ise 'Yeni Dönemin Pazarlama Trendleri'.

Modern hayatın insana, 'tercih etme zorunlulukları' yüklediğini belirten Zeki Yüksekbilgili, kitabında satın alma kararlarının bunca tercihten nasıl etkilendiğini incelediğini söyledi. Artık pazarlamacıların sürekli kendilerine sormaları gereken sorunun tam olarak da bu olması gerektiğini dile getiren Yüksekbilgili, "Artık üreticilerin ve biz pazarlamacıların elinde çok fazla seçenek kalmadı. Çevresinde neler olduğunu hızla anlamaya çalışıp zaman kaybetmeden bir şeylerin değiştiğini kabul edenler, gıpta edilecek bir verimlilik kazanacaklar. Bu kitap pazarlama planlarını bu yeni dünyaya göre yeniden uyarlamak isteyenler için gerçek bir rehber." ifadelerini kullandı.

Yüksekbilgili'nin yeni kitabı şu bölümlerden oluşuyor:

Karar Vermek ve Satış, Bir Satıcının Büyük Hataları, Sizin Gerçek Rakibiniz Kim? Endüstriyel Pazarlarda Satış, İnternet İçin Basın Bülteni Hazırlama İpuçları, E-Posta Yollarken Yapılması ve Yapılmaması Gerekenler, Telefonla Satışta Yapılan Büyük Hatalar, Buldozer Tipi Satıcı, Pazarlama Miyopluğu, Satışları Artırmak İçin 14 Basit Tavsiye, Satış Kapatma, Reklamlarınızda Kullanmamanız Gereken 5 Kelime, Pazarlamada Farklılaşma ve Eşsiz Anahtar Kelimeler.