Kahramanmaraş Belediyesi park ve Bahçeler Müdürlüğü her geçen gün parklar zincirine yenilerini ekliyor.

Kahramanmaraş Belediyesi park ve Bahçeler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada: “Kahramanmaraş'ın yaşam standartlarını yükseltmek gayesiyle hareket eden ve bu doğrultuda önemli projeler gerçekleştiren Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kent insanının sosyal yaşantısını da zenginleştirmek adına yeni parklar inşa ediyor. Kahramanmaraş'ın farklı bölgelerinde kent insanının stresli ortamlardan uzak kalabileceği, doğayı hissedebileceği parklar yaparak şehrimize farklı bir görünüm kazandıran Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bir yandan da kentin merkezinde bulunan ve zamana yenik düşüp yıpranan parkları yeniden düzenleyerek halkımızın kullanıma sunuyor. Bu çalışmalar kapsamında tamamen yeniden yapılan;

”¢Aksu Mahallesi 1. Sokak üzeri (4425 m²)
”¢Ballıca Mahallesi 4. Sokak üzeri (1640 m²)
”¢Erkenez Mahallesi Afet Evleri civarı (920 m²)
”¢Gençosman Mahallesi 16. Sokak üzeri (1222 m²)
”¢Hayrullah Mahallesi Onbaşı Osman Caddesi üzeri (665 m²)
”¢Sümbüllü Mahallesi 3. Sokak üzeri (1300 m²) parklar tamamlanıp halkımızın hizmetine sunulmuştur.

Tamamlanan parkların içerisinde çocuk oyun grubu, dinlenme ve yeşil alanlar, çeşme, kent mobilyaları, kondisyon aletleri ve mini spor sahaları bulunmaktadır” denilerek bilgi verildi.

Park ve Bahçe Müdürlüğü yetkilileri park ve mesire alanların şehrin aksesuarları olmasının yanı sıra toplumsal gereksinim bağlamında da önem arz ettiğini vurgulayarak parkı olmayan mahallelere de program dahilinde park yapımının gerçekleştirileceğini ifadelerine eklediler.