30 Ağustos Zafer Bayramı’nda gerçekleşecek olan tüm programlarını iptal eden Yenimahalle Belediyesi, 93’üncü yıl dönümünü Atatürk anıtına çelenk koyarak ve vatandaşlara 15 bin Türk Bayrağı dağıtarak kutladı.

Yenimahalle Belediyesi Zabıta Ekiplerinin belediye önündeki Atatürk büstüne çelenk koymasıyla başlayan tören, Yenimahalle Belediyesi Başkanvekili Mehmet Kartal’ın Batıkent Meydan AVM’de ki Atatürk anıtına çelenk koymasıyla devam etti.

Törende konuşma yapan Başkanvekili Kartal, tüm vatandaşların Zafer Bayramı’nı kutlayarak, “Sizleri Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar adına sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Bugün 30 Ağustos, bugün yok edilmek istenen bir milletin kara talihini sonlandırarak zafere ulaştığı gün. Çok acı günler geçiriyoruz. Silahlar sussun, ülkemize bir an önce barış ve huzur gelsin diliyoruz” dedi.

'30 AĞUSTOS EMPERYALİSTLERE DİRENEN BİR HALKIN ZAFERİDİR'

Törende konuşma yapan bir diğer isim CHP Ankara Milletvekili Şenal Sarıhan da, Zafer Bayramı’nın anlam ve önemine değinerek, “Zafer emekle kazanılan bir sonun adıdır. Zafer emperyalizme karşı verilmiş olan o muazzam mücadelenin adıdır. 30 Ağustos emperyalistlere direnen bir halkın zaferidir. Bayramınız kutlu olsun. Bayramımız devamlı olsun” diye konuştu.