Ankara Yenimahalle Belediyesi bu Ramazan’da da ihtiyaç sahibi aileleri unutmadı. İftar çadırlarına ve mahalle iftarlarına katılamayan hasta, yaşlı, engelli ve dar gelirli vatandaşlar için evlere yemek servisi yapan gezici iftar aracı, günlük 600 kişiye sıcak yemek ulaştırıyor.

Birlik ve beraberliğin, toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerinin yaşandığı Yenimahalle’de, gezici iftar yemeği aracı ile vatandaşların kapılarına sıcak yemek ulaştırılıyor. Steril ortamlarda hazırlanmış birbirinden leziz yemeklerle iftar eden vatandaşlar, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a teşekkür ediyor.

GÜNLÜK 4 ÇEŞİT SICAK YEMEK

İftar çadırlarına ve mahalle iftarlarına katılamayan hasta ve yaşlı vatandaşlar için ana yemeğinden çorbasına, salatasından tatlısına kadar günlük 4 çeşit yemeği 600 kişiye ulaştıran belediye, vatandaşların yüzünü güldürüyor. Bu hizmetten, muhtarlıklar aracılığıyla belirlenen ihtiyaç sahibi aileler faydalanırken, dağıtım, özellikle gecekondu bölgelerinin yoğun olarak bulunduğu Şentepe, Kaletepe, Çiğdemtepe, Kayalar ve Avcılar mahallelerinde yoğunlaşıyor.

Belediyenin hizmetinden büyük memnuniyet duyan vatandaşlar, “Evdeki yaşlı, engelli ve yatalak hastalarımız nedeniyle iftar çadırlarına gidemiyoruz. Yenimahalle Belediyesi Ramazan ayında yaptığı bu hizmetle bizi çok mutlu etti” diyerek teşekkürlerini iletiyor.