Hüseyin Coşkun Aydın, programda yaptığı konuşmada, Türkiye üzerinde oynanan oyunlara ve yerel seçimler öncesinde yaşanan ''siyaseti dizayn etme'' girişimlerine işaret ederek, başta kadınlar olmak üzere halkın sağduyusu ve AK Parti'ye vereceği destekle bu oynanan oyunların hiçbir zaman tutmayacağını söyledi.

30 Mart günü belediye başkanı seçildikten sonra, her ailede büyük sıkıntı halinde gelen işsizlik meselesini çözmek için planlarının olduğunu ve ilçe kadınlarının ihtiyacı olan sosyal alanları tesis ederek hizmete sunacağı müjdesini veren Aydın, şunları kaydetti:

"Sizlerin desteği bizlere her zaman güç veriyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programında salona sığmadınız. Bu gün daha büyük bir salondayız yine tıklım tıklım doldurdunuz. Biz 30 Mart'ı bekliyoruz ama sizler işi bu günden bitirdiniz. Allah'ın izni ile AK Parti iktidarı göreve geldiği 2002 yılından beri hizmet noktasında çok büyük işler yaptı ve yapmaya da devam ediyor. Bunu çok yakından görüyoruz ve yaşıyoruz. Allah'ın izni ile sizlerin tercih ve teveccühü ile yine 30 Mart'tan sonrada aynı hizmetlerin devamı sağlanacak. Yapacağımız işlerde mutlak surette sizler varsınız. Her zaman sizler bizim gündemimizdesiniz, sizler bu sosyal hayatta olacaksınız."

AK Parti iktidarı öncesi başörtülü öğrencilerin üniversiteye alınmadığına dikkati çeken Aydın, "Bundan 12 yıl önce üniversite kapılarında kardeşlerimizin eşarpları çekiliyordu, başları açılıyordu. Bu gün açılıyor mu? Açılmıyor. Neden biliyormusunuz saygı değer kardeşlerim, sizin desteğiniz ile güçlü bir başbakanımız ve güçlü bir iktidarımız var da ondan" dedi.

Salonu dolduran kadın seçmenler "Göksun seninle aydınlanacak" şeklinde slogan atarak Aydın'a destek verdiler.