Türkiye Harp Malulu Gaziler Şehitler Dul Ve Yetimler Derneği Kayseri Şubesi Başkanı Gazi Ali Yavuz, Adıyaman’da PKK terör örgütü tarafından yapılan saldırıda şehit olan uzman onbaşı Müsellim Ünal için başsağlığı dileklerinde bulundu. Yavuz, teröristlere yetkililerin haddini bildirmesini istedi. Yavuz, Suruç ilçesindeki bombalı saldırıyı da kınadıklarını açıkladı.

“Bizlerin sabrını zorlamasınlar” diyerek tepkisini dile getiren Ali Yavuz, şu açıklamalarda bulundu; “Kayseri şehidine ağlıyor. Adıyaman’da terör örgütünün hain tuzağında acılan ateş sonucu bir askerimiz şehit oldu, iki askerimiz de yaralandı. Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine yakınlarına ve Türk milletine baş sağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Bu hain terör saldırısını şiddet ve nefretle kınıyorum. Aldığımız bu acı haber biz şehit ailelerini ve gazileri derinden yaralamıştır. Haddini aşan bu hainlerin şımarık ve aldıkları tavizkar tutumlarına karşı yetkililerin bir an önce bu teröristlere hadlerinin bildirilmesini istiyoruz. Bunlar tavır ve konuşmaları ile Türk milletini tahrik etmeye devam ediyorlar. Bizlerin sabrını zorlamasınlar. Onları ABD, AB bile kurtaramaz. Adıyaman’da şehit olan uzman onbaşı Müsellim Ünal, Kayseri’nin Develi ilçesine bağlı Kulpak köyü nüfusuna kayıtlıdır. Öğle namazına müteakip Develi ilçesi Kulpak köyüne defnedilecek.”

Ali Yavuz, Şanlıurfa Suruç ilçesinde meydana gelen saldırıyı kınadıklarını duyurarak, “Faillerinin bir an önce yakalanarak Türk adaletine teslim edilmesini istiyoruz.” ifadesini kullandı.