Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) Özel Atak Fen Lisesi öğrencisi Ali İskân Uluç Türkiye 28.'si, Mardin il 1.'si oldu.

Müdür İlhan Aytekin, Atak Koleji olarak yıllardır başarı ölçülerinin Türkiye dereceleri olduğunu söyledi. Mardin'de her yıl yapılan YGS, LYS ve TEOG sınavlarında Türkiye ve Mardin derecesinde başarı elde ettiklerini belirten Aytekin, ”Bu sene bizim için daha anlamlıdır.
Öğrencilerimiz Türkiye sıralamasında ilk 100'de 5 derece, ilk 10 binde 32 derece elde ederek Mardin’in gururu oldular. Özellikle Özel Atak Fen Lisesi öğrencisi Ali İskân Uluç Türkiye 28.'si, Mardin il 1.'si olması, bizleri ve Mardin halkını sevindirdi. Her sene eğitim öğretim başarısını bir kaç kademe artıran Atak Koleji, hem Türkiye hem de dünya dereceleri elde etmeye devam ediyor. Mardinimizin evlatlarına hak ettikleri eğitim-öğretimi vermekten gurur duyuyoruz. Atak Koleji olarak, 2 yıldır TEOG sınavlarında Türkiye birincisi öğrenciler çıkarıyoruz. Başarımız tesadüf değildir.” dedi.

YGS’de Türkiye 28.’si ve Mardin birincisi olan Ali İskan Uluç ise bu başarının arkasındaki en büyük etkenin Atak Koleji ve Fem Dershanesi öğretmenlerinin eğitim başarısı olduğunu söyledi. Uluç, ”Öğretmenlerin gayreti ve bana göstermiş oldukları ilgiden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah onların emeğini boşa çıkarmayacağım. İstediğim okulu kazanıp onlara layık olmaya çalışacağım.” diye konuştu.