Gaziantep'in Şahinbey ilçesine bağlı Akdere mahallesinde bir erkeğe ait olduğu düşünülen ceset parçaları bulundu. Cinayet Büro Ekipleri, çöp konteynerinde bulunan ayak ve bacak parçalarına ait baş, kol ve göğüs kısmını da bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Olay Akdere Mahallesi 34 nolu sokakta meydana geldi. İddialara göre, cinayet Suriyeli 6 nüfuslu bir ailenin yaşadığı evde meydana geldi. İsminin Reşid olduğu öğrenilen Suriyeli vatandaşın eşi ve 4 çocuğunun olaydan sonra ortalarda görülmediği öne sürüldü. Cesedin bacak ve ayak kısmı fermuarlı bir poşet içerisinde evin bir alt sokağında bulunan çöp konteynerine atıldı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, vücudun diğer parçalarını arama çalışmalarını sürdürürken, cinayeti işleyen kişi ya da kişileri bulmak için harekete geçti.

Çöp konteynerinden çıkan ayak ve bacaklar da cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Cesedin kimliğinin teşhis edilmesi için çalışmalar sürüyor.

Öte yandan, Suriyeli ailenin oturduğu evin sahibi olduğunu söyleyen bir vatandaş da “Evime gelip oturdular ve 3 aylık kirayı da peşin verdiler. Ondan sonra ne ben onların yüzünü gördüm, ne de onlar benim yüzümü gördü. Olaydan hiç haberim yok, ben görmedim.” dedi.