CHP'li Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Ankara'da meydana gelen katliam gibi patlamayla ilgili bir mesaj yayımladı.

Mesajına 'içimiz kanıyor' diye başlayan Başkan Büyükerşen, Türkiye'nin en karanlık, en acı günlerinden birini daha yaşadığını söyledi. Başkan Büyükerşen, "Bu acılar karşısında artık söyleyecek söz bulabilmek mümkün değil. Çünkü ne verilen sözler, ne söylenen sözler bir işe yarıyor. Yitirilen her can içimizden birer parçayı alıp gidiyor. Umutlarımızı, ışıklarımızı, geleceğimizi giderek karartıyor, giderek yok ediyorlar. Hangi karanlık ellerden gelirse gelsin, insan yaşamına kasteden her türlü saldırıyı şiddet ve nefretle kınıyorum." ifadelerini kullandı.

Her şeye rağmen, ülkemizin ve insanlarımızın aydınlık ve umutlu bir geleceği hep birlikte kuracağına olan inancının tam olduğunu vurgulayan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı, "Bu büyük ülke bu karanlık günlerden çıkmayı başaracaktır. Ülkemizin ve insanlarımızın aydınlık ve umutlu bir geleceği hep birlikte kuracağımıza olan inancım tamdır. Bu büyük ülke bu karanlık günlerden çıkmayı başaracaktır." dedi.