Yolsuzluk soruşturmalarında görev aldıkları için tutuklanan İstanbul bağımsız milletvekili adayı emekli İstanbul İstihbarat Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer'in ailesi oyunu kullandı. Aile oy kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, “Biz yolsuzluğun, hırsızlığın ve adaletsizliğin karşısında duran birinden yana kullanmak istedik oyumuzu.” dedi.

Silivri Cezevi’nde tutuklu bulunan bağımsız milletvekili adayı Ali Fuat Yılmazer’in eşi Mualla Yılmazer, kızları Nimet Zülal Yılmazer, Fatma Saadet Yılmazer, Rabia Fitnat Yılmazer ve oğlu Ali Murat Yılmazer, oturdukları sitede kurulan sandıklarda oy kullandı. Aile çıkışta basın mensuplarına konuştu.

Yılmazer'in eşi Mualla Yılmazer, “Herkes öz değerlerine sahip çıkarsa hayır olacak dua ediyoruz. Sabaha kadar uyumadan geldik buraya. Heyecanlıyız hayırlısı olur inşallah.” dedi.

Hayatında ilk defa bu kadar mutlu şekilde oy kullandığını belirten Fatma Saadet Yılmazer, “Biz oy kullanmamızı tamamladık inşallah hayırlı olur. Ben çok mutluyum hayatımda ilk defa bu kadar mutlu oy kullandım. Umarım sonuçlarda hayırlı olur herkes için. Biz mutluyuz bugün Türkiye için çok büyük bir dönüm noktası o yüzden başarıyla Türkiye bu aşamayı atlatırsa eğer ilerleyen günlerin çok daha güzel olacağına inanıyorum.” diye konuştu.

Nimet Zülal Yılmazer ise, “Biz yolsuzluğun, hırsızlığın ve adaletsizliğin karşısında duran birinden yana kullanmak istedik oyumuzu. Bu yüzden kimden kullandığımızı anlamışsınızdır. Ve çok içtenlikle kullandık. İnşallah hayırlara vesile olur.” ifadelerini kullandı.