Yoğun Bakımda Nişan Töreni Düzenlediler

Nişan kıyafetlerini giyerek, kuaförlerde vakit geçirerek, aylarca hazırlanarak nişan töreni düzenlemediler. Maskeli, önlüklü yoğun bakımda nişan töreni düzenlediler. Peki ama sebep neydi. Haberin detayları sitemizde…

Ankara da yaşayan, Ufuk Köse adlı hanım efendi 6 yıldır kanser hastalığından tedavi görmektedir. Tedavisinin ilerleyen aşamalarından rehabilitasyon için yoğun bakıma yatmak zorunda kalan 50 yaşında ki Köse, kızının nişan törenine katılamayacağı için, ailesi nişanı yoğun bakımda yaptı.

Ufuk Köse” nin kızı Merve Köse ve nişanlısı Bahadır Bostan nişan törenlerini yoğun bakımda gerekli önlemler alınarak nişan törenlerini düzenlediler. Tedavi gördüğü yoğun bakım servisinde kızı Merve Köse ve Bahadır Bostan”in yüzüklerini takan ve kurdelelerini kesen Ufuk hanım duygulu anlar yaşadı. Ankara da özel bir hastanede yoğun bakım servisinde tedavisi devam eden Ufuk Köse, nin doktorları ve hastane yönetiminin de izni ile nişan töreni düzenlendi. Ailenin de katıldığı nişan töreninde pasta da kesildi. Ufuk Köse mutluluğunu dile getirilirken duygulandı ve göz yaşlarını tutamadı ve açıklamalarına şöyle devam etti; “çok mutluyum, birlikte hep beraber sağlıklı mutlu mesut olsunlar…duygulandım onur duydum” diye açıkladı.