Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde eski futbolculardan Fahri Demirelli sokakta bir anda dengesini kaybederek düştü. Kafasını beton zemine çarpan
Demirelli'ye sağlık ekipleri kaza yerinde müdahale etti. Demirelli, kalp masajı yapıldıktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay sabah saat 08.00 sularında sahil bandında meydana geldi. Yenimahalle'deki evinden Belediye Spor Kışla Tesisleri'ne gitmek için yola çıkan Fahri Demirelli (56) Yalı Caddesi mevkiinde aniden dengesini kaybederek yere düştü. Başını betona çarpan Demirelli'yi gören vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerinde gelen sağlık ekipleri, kalbi duran Fahri Demirelli'ye kalp masajına başladı. Yaklaşık 15 dakika süren kalp masajı sonrasında Demirelli vatandaşlarında yardımı ile ambulansa alınarak özel hastaneye kaldırıldı.

Üzücü olayı duyarak gelen Fahri Demirelli'nin futbolcu arkadaşlarından Tayfun Genç, olayın nasıl olduğunu bilmediğini, yolda yürürken düştüğünü ve ağzından kan geldiğinin kendisine bildirilmesi üzerine geldiğini söyledi. Demirelli'nin daha önceden kalp rahatsızlığı olduğunu ifade eden Genç, "Daha önce buradan İstanbul' a falan kaldırıldı. Doktorlar orada rahatsız olan yerin kalbe yakın olmasından dolayı ameliyat edemediler." dedi. Arkadaşı Fahri Demirelli'nin kızı Çise'yi arayan Tayfun Genç, Demirelli'nin öldüğü haberini söyleyemedi. Telefonda Demirelli'nin kızına babasının rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığını söyleyen Tayfun Genç kendisini arayan diğer arkadaşlarına Fahri Demirelli'nin hayatını kaybettiği bilgisini üzüntü içerisinde verdi.

Ereğli Belediye Spor'da akreditasyon görevlisi olarak çalışan, evli ve iki çocuk babası olan Fahri Demirelli'nin cenazesi özel hastaneden alınarak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Demirelli'nin cenazesinin yapılacak olan otopsinin ardından ailesine teslim edileceği öğrenildi.

Polis olayla ilgili tahkikat başlattı.