Kartepe ilçesinde, yol verme anlaşmazlığı yüzünden çıkan tartışmada, plakası alınamayan araçtan tabancayla açılan ateş sonucu başından vurulan Ümit İzgin(36) tedavi edildiği hastanede öldü.

Olay dün, sabaha karşı Kartepe ilçesi Eşme mevkinde meydana geldi. İddiaya göre, İzmit Cedit Mahallesi'nde ikamet eden evli ve 1 çocuk babası Ümit İzgin, 2 arkadaşı ile Eşme’de bulunan bir restauranta giderek yemek yedi. Gece saat 03.00 sıralarında eve dönmek üzere yola çıktı. Yolda karşı istikametten gelen bir araç ile yol verme meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Sellektör yapma ile başlayan ve bağrışma ile devam eden tartışma esnasında plakası alınamayan karşı araçtaki bir şahıs silahını çıkararak ateş etti.

Olayda kafasına isabet eden kurşun ile ağır şekilde yaralanan İzgin Özel Konak Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk tedavisinin ardından Özel Aile Konak Hastanesi yoğun bakım servisine sevk edilen İzgin burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İzgin, işlemlerinin ardından İzmit Asri Mezarlık morguna kaldırıldı. Burada savcılık tarafından yapılan otopsinin ardından cenaze aileye teslim edildi. İzgin’in cenazesi toprağa verilmek üzerek memleketi Amasya Gümüş Hacı Köyüne gönderildi.

Emniyet ekipleri zanlıları yakalamak için soruşturmayı geniş çaplı olarak sürdürüyor.