Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde yürütülen çalışmalar 46 noktada sürüyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Afşin ilçesinde Oğlakkayası ve Haticepınarı Mahallelerinde malzemeli stabilize yol çalışması, Söğütderesi Armutalan Mahallesi yolunda reglaj çalışmaları devam ediyor.

Andırın İlçesinde Akgümüş Mahallesi yolunda büz atımı, Düziçi Yolunda serme sıkıştırma çalışmaları, Sumaklı Mahallesi’nde şarampol bakımı ve göçük temizleme,Beşbucak-Gökömerli ‘de reglaj, Gökgedik Mahallesi’nde filler malzeme çekim çalışmaları sürdürülüyor.

Dulkadiroğlu İlçesinde Bahçeli Mahallesinde filler çekimi ve serimi,Edikli-Peynirdere arasında yol çalışması,Yedikuyular yolunda yol genişletme ve asfalt, Sanayi –Mado Kavşağında yol çalışması ve malzeme çekimi, Bayazıtlı Mahallesinde yama asfalt çalışmaları devam ediyor.

Göksun ilçesinde Kınıkkoz’da yama asfalt çalışmaları,Soğukpınar’da şarampol bakımı,Büyükçamaurlu-Küçükçamurlu Grup Yolu’nda dolgu çalışması,Kazandere-Kaleboynu Grup Yolundafiller serim ve sıkıştırma çalışmalarını sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ekipleri Ekinözü İlçesinde Kabaktepe-Kandil-Yeniköy Grup yolunda reglaj ve sathi kaplama çalışmalarını yürütüyor.

Onikişubat İlçesinde Döngele-Saygılı Grup Yoluna sathi kaplama, Hacılar-Kümperli Grup Yolunda yama asfalt, Şahinkayası yolunda stabilize yol bakımı, Kuzey Çevre Yolu’nda kaya kırıcı,kazı ve dolgu çalışmaları, Döngele-Andırın Grup Yolunda filler serme ve sıkıştırma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Çağlayancerit İlçesinde Bozlar-Oruçpınar-Zeynep Uşağı ve Emiruşağı Grup Yolunda şarampol temizleme ve filler serim çalışmaları ile Küçükcerit’te yol bakımı devam ediyor.

Pazarcık ilçesinde Büyüknacar Mahallesinde yol bakımı çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri Türkoğlu ilçesinde de Yeşilyöre mahallesinde reglaj çalışmalarını sürdürüyor.