Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yolcu minibüsü ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada yaralanan 9 kişi ambulanslarla Ereğli Devlet ve özel hastanede tedavi altına alındı.

Kaza saat 13.00 sularında Zonguldak İstanbul karayolunun 35. kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre yağışlı havada viraja hızlı giren Aydın Aydoğan(38) idaresinde ki 67 LH 827 plakalı otomobil, Remzi Sağlam'ın(39) kullandığı yolcu firmasına ait 67 TD 181 plakalı minibüsle kafa kafaya çarpıştı. Kazada yaralıların yardımına koşan çevrede ki vatandaşlar ve diğer sürücüler 112 ekiplerine haber verdi. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından 5 ambulansla Ereğli Devlet ve özel hastaneye kaldırıldı.

Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Aydın Aydoğan ile Onur Saydam(38), Asım Aydoğan(15), Gülseren Adalı(45), Müzeyyen Çelik(63), Sefer Adalı(82), Hasan Çelik(73), Esra Mantarcı(20), Şerife Aydoğan(31) özel ve Ereğli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Minibüste yolcu olarak bulunan ve kazayı gören genç, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Araba yukarıdan geliyordu. Frene basınca döndü. Girdi önümüze. Ondan sonra nereye gittiğini göremedim" dedi. Kazada hasar gören araçlar çekici ile olay yerinden kaldırılırken polis ve jandarma kazayla ilgili tahkikat başlattı.